19 Mayıs İlkokulu

Belgegeçer : 0 384 215 14 00
WEB https://nevsehir19mayis.meb.k12.tr
Adres : 2000 Evler Mahallesi. 35.Sokak. No 6 50300 NEVŞEHİR
VİZYON : Çocuklarımızı her açıdan geleceğe hazırlayan eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Biz; Nevşehir 19 Mayıs İlkokulu Olarak; Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli Ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Geleceği düşünen, Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmek İçin Varız
BAŞARILAR : Resim, şiir Yarışmalarında İl birinciliği, ikinciliği,.. Futbol turnuvası il birinciliği,.. Satranç ve diğer akıl oyunlarında il dereceleri,

Öğretim Şekli :Normal öğretim.
Saatler : 08.30-12.00 13.25-15.00
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis : Okulumuza özel öğrenci servisleri ile ulaşım yapılabilmektedir.
Ulaşım : Nevşehir merkezinde bulunan okulumuza her an yaya ve şehir içi dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : 2000 Evler mahallesi.35.Sk.No:35 Merkez NEVŞEHİR. (Nevşehir-Avanos ilçesi yolu üzerinde)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Her yıl tüm sınıflar arası, futbol, basket atma, ip atlama, halat çekme, yakan top, turnuvası yapılarak ödüllendirmeler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Sınıfların ve zümrelerin yapmış olduğu her türlü çalışmalar yılsonlarında sergilenir.
Proje Çalışmaları :